Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Zavese i draperije – sve za Vaš lepši dom

Uređenje doma 14/04/2014

Kada planiramo uređenje neke prostorije, dosta pažnje pridajemo zavesama, i to sa razlogom. Zavese su nešto što daje pečat svakoj sobi, bilo da se radi o jednostavnijim pamučnim zavesama, ili zavesama napravljenim od luksuznijih i elegantnijih materijala.

I tu na scenu stupa D-art Collection, sa svojim širokim izborom zavesa. Možete nas pronaći na adresi Svetogorska br. 5 u Beogradu, ili na veb adresi zavese.org. Vaše zavese možete naručiti i pouzećem, i mi ćemo vam ih poslati kurirskom službom, koja će vam ih doneti na kućnu adresu. Vaše je samo da izaberete model, materijal i boju, a sve ostalo prepustite nama. Za sve zavese nudimo besplatnu uslugu šivenja.

zavese-od-pamuka-28D-art Collection nudi širok izbor materijala – za početak, tu je pamuk. Ovakve zavese su jednostavne za održavanje: lako se peru, a sam materijal je veoma prilagodljiv.

S druge strane, ako želite nešto luksuznije, tu su zavese od pliša. Ovo je odlična opcija ako želite da prostoriji date sofisticiraniji stil, mada ih je moguće uklopiti i u modernije prostorije. Plišane zavese su prijatne na dodir, i što je možda važnije, u sebi sadrže materijal koji ne propušta svetlost.

zavese-od-markizeta-03Ako vašoj sobi želite da date eleganciju, onda su za vas zavese od markizeta, koje imaju elegantni pad i dodatnu težinu, što im daje specifičan izled lepršavosti. Ovakve zavese sastoje se od vlakana bele ili bledo-žute boje, mada se mogu izraditi i u drugim bojama, po željama kupca.

Sledeća vrsta zavesa su one napravljene od organdina. Odlikuje ih visok kvalitet i sjaj koji posebno dolazi do izražaja pri dnevnoj svetlosti, kada boje imaju poseban efekat. Zavese od organdina su najtanje i najprovidnije zavese – na prvo pogled jednostavne, ali vrlo elegantne.

Još jedna od vrsta zavesa koje nudimo jesu rustične zavese. Radi se o pamučnim zavesama koje su lake za održavanje, a sam njihov stil odgovara za prostorije sa klasičnim uređenjem.

draperije-od-tafta-03Draperije su takođe jedan od proizvoda koji vam nudi D-art Collection. Nudimo vam draperije od mikrofibera, koje su naročito pogodne za zatamnjivanje svetlijih soba.

Zatim, tu su draperije od tafta koje svojom punoćom i elegancijom obogaćuju svaku prostoriju. Takođe, možete izabrati i draperije od satena, ako želite da date akcenat na eleganciji. Ono što je zanimljivo ovde je da se ove draperije ne peglaju posle pranja.

Ako želite da ukrasite vaš krevet dozom elegancije i romantike, to možete uraditi sa našim baldahinima. U ponudi su baldahini za spavaće i dečje sobe, napravljeni od laganih materijala poput pamuka, markizeta ili organdina.
Takođe, mogu se koristiti i puniji, teži materijali, koji daju dodatnu dimenziju u smislu toplotne i svetlosne izolacije.

Za kraj, napomenućemo još da se bavimo i veleprodajom zavesa, draperija i baldahina. Za sve infrmacije i detalje u vezi sa veleprodajom naših proizvoda, kontaktirajte nas na naše telefone, mail adresu, ili nas posetite na našoj lokaciji u Beogradu.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar