Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

Za vaše najmlađe – dečija garderoba

Odeća - obuća 30/08/2012

Bliži se septembar i sigurno ste već vašem detetu obezbedili sav potreban školski pribor. Ali svakako neizostavan deo početka školske godine je i obnavljanje garderobe vašeg klinca ili klinceze. Večita borba između želja mališana i vašeg novčanika svakako da čini ovaj period veoma stresnim za prosečnog roditelja. Naravno, vi želite kvalitetnu i udobnu garderobu, ali  kvalitet obično košta papreno, zar ne?

Pa, to ne mora uvek da bude tačno, kao što svaki vešti roditelj zna. Zlatna sredina cene i kvaliteta se uvek može naći (a ako imate sreće, i više od toga). Pre svega, dečija garderoba mora da bude kvalitetna i otporna, ali sa razumnom cenom, jer ipak deca brzo prerastu odeću i za njih je potrebna češća kupovina.

Zoja decija garderoba

Garderoba domaće proizvodnje, prepoznatljiva pod mnogim markama, nudi odličan kvalitet uz povoljne cene, nešto čemu svaki roditelj teži. Njima se od skoro pridružila i Zoja, kolekcija dečije odeće koju proizvodi preduzeće D-art Collection, nudeći odličan kvalitet, ručnu izradu i nadasve povoljnu cenu! Na sajtu decijagarderoba.rs možete pronaći dodatne informacije o ovoj marki i njihovom asortimanu.

Atraktivan dizajn koji prati najnovije modne trendove je nešto što odlikuje ovu kolekciju, kako bi vaše dete bilo doterano na najlepši mogući način. Živahne boje i lepršavi materijali korišćeni su prilikom kreiranja proizvodnog programa koji uključuje dnevnu i svečanu odeću. Akcenat je ovde na udobnosti i kvalitetu, s pamukom kao dominantnim materijalom, koji je svim roditeljima uvek prvi izvor u odabiru odeće, zbog svoje dokazane udobnosti i zaštite.

Osim pamuka, u ponudi je garderoba izrađena od svile, satena i organdina, a uz njih možete kombinovati dodatke sa cirkonima, šljokicama ili čipkom – idealno za vašu malu princezu! Za dašak luksuza, tu su til i perje. I što je najbolje, možete i sami da učestvujete u dizajniranju komada odeće, jer Zoja vam nudi i mogućnost izrade po narudžbini. Na ovaj način možete da osmislite idealnu i unikatnu kombinaciju koja sigurno nigde nije viđena.

Što se tiče kvaliteta samih materijala, prostora za brigu nema. Svi materijali su prirodni, netoksični i atestirani u zavodu CIS. Jer, za decu je potrebno samo najbolje. Kada se sve sagleda, garderoba Zoja nudi besprekoran izbor kvalitetnih i povoljnih komada odeće. Ako još niste opremili dete za školu, ili jednostavno tražite novu, zanimljivu garderobu za vaše mališane, Zoja je pravo rešenje. Preko sajta decijagarderoba.rs možete naći sve informacije i kontaktirati proizvođača. I vaše dete i vaš novčanik biće vam veoma zahvalni!

 

No Tags

  

Sponsored Links

Leave a Reply