Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Ukrasi za kićenje svatova

Razno, Zabava 09/04/2015

Da li ste znali zašto se kite gosti i mladenci?

Sve je počelo od ruzmarina, koji je bio simbol vernosti, uplitao se u venac koji su neveste nosile u kosi, čuva vernost supružnika i zavete koje su izmenili prilikom sklapanja braka.

Iz godine u godinu, sve se manje koristio, a sada se skoro da se i izbacio iz upotrebe na venčanjima. Da li je to dobro ili nije sigurno svako ima svoje mišljenje, ali mora se priznati da su današnji ukrasi za svatove kao i za mladence i kumove izuzetno kreativni, lepi i pažljivo izrađeni, mogu Vam se slagati uz venčanicu, bidermajer, uz dekoraciju svadbenog prostora i svakako mogu biti jedinstveni.

Perlita studio za dekoraciju se na veoma kreativan način bavi izradom kićanki i različitih ukrasa za svatove. Uz mladu i mladoženju venčanje čine i Vaši gosti. Iako je ponuda već gotovih ukrasa za svatove velika, ipak znajte da je mašta neiscrpan izvor i zato ne brinite jer ukras za Vaše goste može biti unikatan uz pomoć Perlita studia.

Izrađuju se od saten traka kojih ima u jako puno boja, veštačkog ili prirodnog cveća, mogu biti i od raznih materijala u kombinaciji sa velikim izborom perlica. Ukrasi se mogu kačiti za rever zihernadlama, špenadlama i mogu biti na lepljenje. Za ženski deo gostiju narukvice se ili vezuju oko ruke ili mogu biti na navlačenje, a mogu se i napraviti lastiš narukvice.

ukrasi za svatove 2Ukrasi za kićenje svatova mogu biti ručno rađeni, a takođe možete izabrati narukvice  i razne bedževe i magnete sa promenljivim bojama i datumima.

Za šta god da se odlučite iz galerije slika Perlita studia sve se može korigovati i napraviti onako kako ste Vi zamislili. Potražite inspiraciju u njihovoj galeriji slika i izaberite najlepše za svoje svatove.

Ukoliko su Vam draži bedževi u ponudi Perlita studia za dekoraciju možete pronaći veliki izbor šaljivih i romantičnih bedževa. Bedževi sa natpisima Mlada, Mladoženja, Kum, Kuma…ili možda nešto duhovitije, možda neki smešni nadimci?? Svakako biće to jedinstveni ukrasi za Vaše goste.

Kod izrade ukrasa za goste i mladence ne postoje ograničenja, pustite maštu na volju, a ako u moru obaveza i zadataka povodom planiranja Vašeg venčanja nemate vremena, obratite se Perlita studiu, jer njima će to biti uživanje i zadovoljstvo. U dogovoru sa Vama, napraviće ukrase koji će krasiti Vaše goste i biti deo Vašeg slavlja.

Na Vama je da izaberete boju i materijal, a ostalo prepustite profesionalcima.

Neka vaši cvetići i ostali detalji na svadbi budu najlepši, a u tome Vam Perlita može pomoći.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar