Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Registracija

Popunite polja ispod da biste kreirali vaš nalog. Podaci za prijavljivanje će vam biti poslati na email koji navedete, budite sigurni da ste uneli pravu email adresu. Ako u roku od par minuta ne vidite naš email, proverite vaš folder za neželjenu poštu ili spam.

Računarska prevara - Krivični zakon Republike Srbije

Član 301 (1) Ko unese netačan podatak, propusti unošenje tačnog podatka ili na drugi način prikrije ili lažno prikaže podatak i time utiče na rezultat elektronske obrade i prenosa podataka u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist i time drugom prouzrokuje imovinsku štetu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

VAŽNO - OBAVEZNO PROČITAJTE!!!

Zabranjeno je oglašavanje sledećih oglasa

upoznavanje, oružje sve vrste, pornografija, masaže, poslovne pratnje, seksualnih usluga, opojnih droga, oružja, duvanskih proizvoda, kao i elektronskih cigareta, tečnosti i delova za elektronske cigarete, alkoholnih pića, advokata i advokatskih usluga, lekova, medicinskih sredstava, metoda tradicionalne i alternativne medicine, hrane, mleka i pića za odojčad do šest meseci starosti, kao i pribora za njihovo korišćenje, piratskih kopija proizvoda do tri godine.