Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Posteljina za krevetac

Dečiji svet 22/12/2014

Kada se beba rodi, neophodno je da okruženje u kojem boravi bude toplo, svetlo i udobno. Veoma je važno da posteljina za krevetac bude od kvalitetnih i prirodnih materijala koje će Vašoj bebi omogućiti kvalitetan i miran san.

Pre nego što se odlučite o izboru vrste posteljine za bebe, razmislite da li želite da ona bude pamučna, kombinacija pamuka i satena ili želite nešto posebno za Vašu bebu.

D-art Collection nudi Vam najrazonovrsnije modele posteljina za bebe. Ako imate dečaka ili devojčicu verujemo da ćete iz širokog asortimana posteljina za bebe pronaći onu posteljinu koja će Vašoj bebi pružiti udobnost i miran san. 

Sve posteljine za bebe preduzeća Madara  čiji je brend D-art Collection  su urađene izuzetno kvalitetno i pružaju bebi potpunu brigu o njenoj koži. Sastav posteljine za krevetac može biti od pamuka, kombinacije pamuka i satena, belog veza, ogradice od satena ili pamuka. U komplet posteljine za krevetac ulaze jorganska navlaka, čaršav, jastučnice i ogradica od satena ili pamuka. Dimenzije posteljina za bebe su 75 x 110 cm.

Posteljina za krevetac je važan deo sveta Vaše bebe. Zato se potrudite da joj osigurate nežno i udobno odrastanje sa kvalitetnim izborom posteljine za bebe koja pre svega treba da bude izrađena od prirodnih materijala da bi Vašoj bebi pružila udobnost, toplinu i spokojan san. Mislimo da će D-art Collection opravdati Vaše poverenje i pružiti Vam širok asortiman kvalitetnih i udobnih posteljina za bebe.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar