Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

1.00

Ulje divljeg origana

  • Objavljeno: 21/10/2017 17:33
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
Glavna slika
345

Opis

Ulje divljeg origana –
Klub Zdravlja Beopanax je nastao 2005. godine. Tokom ovih godina počeli smo da ostvarujemo naš cilj, a to je poboljšanje zdravlja, ali i kvaliteta života. Na prvo mesto stavljamo prevenciju i unapređenje zdravlja što sve veći broj ljudi prihvata kao stil života.
Moderan način života, svakodnevni stres i nedostatak vremena za kvalitetan odmor čine ljudski organizam podložnim za razvoj mnogih bolesti. Zdravlje kao stil života nas uvodi u tajne pravilne ishrane, blagodetima umerene fizičke aktivnosti, kontinuiranom brigom o zdravlju duha i tela, a sve to u savezništvu sa prirodom i njenim životnim zakonima.
Osluškujući potrebe naših korisnika , u sklopu Kluba Zdravlja je nastala Služba za brigu o korisnicima kao i servis za telefonsko naručivanje proizvoda.
Kroz interaktivnu dugogodišnju saradnju, Klub Zdravlja je porastao na preko 21.000 članova i nastavlja da se širi.
Uvek ljubazni stručnjaci Kluba Zdravlja Beopanax će vam rado pomoći da dođete do odgovora na sva vaša pitanja kao i do svojih omiljenih proizvoda i to ne pomerajući se dalje od kućnog praga. Naime svim članovima Kluba Zdravlja Beopanax omogućena je kupovina naših proizvoda po specijalnim cenama i uz besplatnu isporuku na kućnu adresu. Pored toga svakodnevni saveti lekara opšte prakse pomoći će vam da saznate sve o našim proizvodima.
Vise informacija na nasem : http://www.klubzdravlja.rs/o-nama
Kontakt tel: 011/353-71-03

Listing ID: 42559eb68c259b3f

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi