Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

 

Turisticki aranzmani akcija

  • Grad (mesto): Beograd
  • Telefon: 0112645624
  • Objavljeno: 07/02/2020 12:31
  • Ističe: 68 days, 21 sati
Turisticki aranzmani akcija (1)
Turisticki aranzmani akcija (2)Turisticki aranzmani akcija (3)Turisticki aranzmani akcija (4)Turisticki aranzmani akcija (5)Turisticki aranzmani akcija (6)

Opis

Turisticki aranzmani akcija
Turisticka agencija TRAVELLINO osnovana je 2002. godine. Zadovoljstvo nam pricinjava kad nam se putnici prezadovoljni vracaju i nova putovanja osmišljavaju u saradnji sa nama.
Agencija TRAVELLINO organizuje turisticka putovanja za Evropske gradove: Budimpeštu, Bec, Prag, Istanbul, Barselonu, Rim, Trebinje, Sarajevo, Krakov, Veneciju, Pariz…, ekskurzije za osnovce i srednjoškolce, letovanja, zimovanja… Sa nama možete otici na nezaboravna krstarenja ili na neku daleku destinaciju. Vodimo Vas na jednodnevne izlete u neke od najinteresantnijih gradova zemalja u okruženju ili u neku od Madarskih banja da se relaksirate i na kratko odmorite od svakodnevnih obaveza. Upoznajte Srbiju kroz jednodnevne izlete: dvorce porodice Dunderski, Subotica, Palic, muzika i rucak na salašu, fruškogorski manastiri, pecine (Resavska, Rajkova, Risovaca…), manastire, vruca jagnjetina na slapovima, istocna Srbija… i još mnogo toga da se pamti i prica.
U našoj poslovnici možete kupiti polisu putnog zdravstvenog osiguranja bilo u sklopu naših aranžmana ili za individualno putovanje kao i avio karte za ceo svet.
Turisticka agencija TRAVELLINO je od 2010. godine clanica Asocijacije Nezavisnih Turistickih Agencija Srbije – ANTAS.
Konatkt telefon – 011/2645-624 ; 011/3629-171
web: http://www.travellino.rs/
facebook: TRAVELLINOTuristickaAgencija
instagram: @travellino.rs

Listing ID: 2375e3d4a79dfcbe

Prijavi problem

Processing your request, Please wait....

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi