Dobrodošao, posetioče! [Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

 

Studio Lepote Depilland

  • Grad (mesto): Novi Sad
  • Telefon: 0641228752
  • Objavljeno: 31/01/2020 13:47
  • Ističe: 19 days, 2 sati
logo
Studio lepote Depilland 1Studio lepote Depilland 2Studio lepote Depilland 3Studio lepote Depilland

Opis

Studio Lepote Depilland
u Novom Sadu
-Depilacija secerom
-Profesionalno sminkanje
Korekcija obrva koncem
-Detoksikacija organizma
Depilacija nogu,depilacija ruku,brazilska depilacija,farbanje intimnih delova, oblikovanje intimnih delova, farbanje obrva…
Depilacija secerom, depilacija cokoladom, stari recept Bliskog istoka,ponovo dobija na popularnosti. Po postupku je vrlo slicna depilaciji voskom,topao secer se nanese na kozu,zatim se ukloni pomocu tankih platnenih traka.Za razliku od voska secer se samo malo zagreva tako da se koza manje iritira. Takodje,secer se vise lepi za dlake, a manje za kozu,pa je depiliranje olaksano.Secerna pasta je rastvorljiva u void, lako se uklanja pomocu topple vode,nema lepljivosti I nereda.Zbog koriscenja iskljucico prirodnih sastojaka : secer (cokolada), med ,limun I voda,ova se depilacija moze primenjivati I kod osoba sa izrazito osetljivom kozom I onih koji su skloni alergijskim reakcijama.
Depilacija koncem je stara metoda uklanjanja dlaka, najpogodnija je za korekciju obrve I nausnice. Neverovatno precizno uklanja najsitnije dlacice, sporije rastu nego kada se iscupaju pincetom ili voskom,nema nezeljenih dejstva,ne izaziva alergiju,iritaciju, pucanje kapilara I urastanje dlaka.
Konatkt tel: 021/425851 ; 064/1228752

Listing ID: 6755e3421e19bab2

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi