Dobrodošao, posetioče! [Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

 

Specijalna oftamoloska bolnica Eliksir

  • Objavljeno: 14/01/2020 14:40
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
oftamoloska bolnica Eliksir (1)
oftamoloska bolnica Eliksir (1)oftamoloska bolnica Eliksir (2)oftamoloska bolnica Eliksir (3)oftamoloska bolnica Eliksir (4)oftamoloska bolnica Eliksir (5)

Opis

Specijalna oftamoloska bolnica Eliksir
Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” vrši preglede oka dece i odraslih.
Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” u Novom Sadu (Marodićeva 12) radi u sastavu srpsko-ruskog preduzeća “Eliksir-Kaluga” d.o.o. Novi Sad od 1993. godine, a njena saradnja, sa Očnom klinikom “Fjodorov” počela je još 1989. godine u okviru Programa “Eliksira” „U Kalugu po bolji vid”.
Bolnica je opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje oka dece i odraslih.
Tokom dugogodišnje saradnje sa Očnom klinikom “Fjodorov” u Kalugi (Rusija) uradjeno je preko 17000 složenih operacija na oku i drugih medicinskih usluga pacijentima koji su tamo otputovali u organizaciji Bolnice “Eliksir”, dok je u Novom Sadu, u ovoj Bolnici , uradjeno preko 100 hiljada konsultativnih pregleda a od toga je polovina bila u okviru humanitarnih programa.
Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” poznata je i po stalnim humanitarnim akcijama koje su namenjene bebama, trudnicama, deci slepih i slabovidih, penzionerima, obolelima od dijabetesa.
Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” u Novom Sadu ima modernu dijagnostičku opremu, zahvaljujući stalnim ulaganjima ruskog partnera i domaćih osnivača, vrhunski medicinski tim koji predvodi načelnik Bolnice dr Biljana Vučurević, spec. oftalmolog, kontaktolog i specijalista za primenu argon lasera. Sve medicine usluge odvijaju se u devet izuzetno dobro opremljenih specijalističkih kabineta.
Vise informacija na : http://www.eliksirkaluga.com
Kontakt tel: 021/444716 ; 021/445946 ; 021/445932

Listing ID: 8705e1dc4dfec0f9

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi