Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

 

Scan Informacione Tehnologije

  • Objavljeno: 23/03/2021 16:03
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
180x180skenershoplogo

Opis

Servis dokument skenera
Servis ScanIT je profesionalni servis dokument skenera. Popravljamo i čistimo sve vrste najboljih brendova skenera. Imamo višegodišnja iskustva i neprestanu edukaciju u području servisa skenera i srodnih uređaja. Sa novim tehnologijama i neprestanim usavršavanjem kod proizvođača osiguravamo visok kvalitet i brz servis skenera i druge računarske opreme. Za nas i naše kupce najvažniji je kvalitetan, pouzdan i brz servis skenera.

Ukoliko imate neprilike sa skenerom ili kojim drugim uređajem, možete nas pozvati ili posetiti naš servis svakog radnog dana. Ljubazni tehničari će vam pomoći i pobrinuti se za brz servis i čišćenje vašeg skenera ili drugog uređaja. Takođe svojim klijentima garantujemo zamenski uređaj za vreme trajanje popravke za poslovno kritične aplikacije kada vaš posao ne može stajati.

Pored servisa Vam nudimo i potrošni materijal i rezervne delove za vaš skener. Sa pristupačnima rešenjima za skenere i povoljnom cenom skenera možemo Vam uštedeti mnogo novca. Proverite cene potrošnog materijala skenera u našoj e-prodavnici ili nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam dati ponudu za potrošni materijal kojom ćete dosta uštedeti.

Ovlašćeni smo za prodaju, servis i održavanje skenera

Listing ID: 231605a032561fee

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi