Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

1500rsd

Psihoterapeutska seansa

  • Grad (mesto): Beograd
  • Telefon: 069 360 3500
  • Objavljeno: 08/03/2022 17:10
  • Ističe: 62 days, 14 sati

Opis

Diplomirani sam psiholog i student master studija kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beograd. Posle završenih osnovnih studija psihologije, upisala sam edukaciju za psihoterapeuta iz REKBT modaliteta i time nastavila stručno da se usavršavam. Posedujem Primarni i Napredni sertifikat RE&KBT psihoterapeuta Instituta Albert Ellis U New York-u i Instituta za kognitivni menadžment u Stutgartu.
Rebt modalitet koji sam izabrala spada u kognitivne terapije. Tvorac je Albert Elis. U osnovi REBTA stoji pretpostavka da psihološki problemi nisu izazvani spoljašnjim događajima već našim viđenjem istih. (racionalna i iraciona uverenja). Pomažem klijentima da identifikuju iracionalna uverenja, negativne misli, nerealistička verovanja te da iste zamenimo racionalnijim, funkcionalnijim i logičnijim načinima mišljenja.
Važna karakteristika ovog pravca jeste da terapija ne traje dugo, ali je intezivna. Druga važna karakteristina REBTA su domaći zadaci koje psihoterapeut zadaje klijentu, a čiji je cilj promena disfunkcionalnog ponašanja i uvežbavanje novog obrasca mišljenja.
Trajanje seanse je 50minuta.

Listing ID: 11662277fccee9ce

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi