Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Dogovor

Privatni časovi, izrada radova i prezentacija, podučavanje, čuvanje dece

  • Objavljeno: 06/10/2020 21:33
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
IMG-20200609-WA0004

Opis

Držim privatne časove za više razrede osnovne škole (hemija, fizika i matematika, srpski i engleski jezik) i za srednju školu (hemija). Objašnjavam teoriju i zadatke. Pomažem u učenju, izradi domaćih zadataka i posebnih zadataka za niže razrede osnovne škole i čuvam decu.
Pomažem u izradi domaćih zadataka i posebnih zadataka iz srpskog jezika, engleskog jezika, hemije, fizike, matematike, biologije, istorije i geografije. Pravim prezentacije i pripremam učenika za prezentovanje. Radim maturske i seminarske radove i pišem eseje. Podučavam učenika pravljenju prezentacije, prezentovanju, izradi radova i pisanju eseja.
Laboratorijsko i takmičarsko iskustvo. Iskustvo u izradi seminarskih radova, naučno-istraživačkih radova, prezentacija i u prezentovanju. Iskustvo u radu sa decom.
Jedan čas traje 60 minuta ili dok se ne završi objašnjavanje, a cena je 1000 dinara. U slučaju da je potrebno čas može trajati i duže.
Izrada prezentacije, eseja ili seminarskog/maturskog rada dodatno se naplaćuje. Izradi eseja, seminarskog/maturskog rada ili prezentacije pristupam i bez podučavanja i objašnjenja, a u tom slučaju cena zavisi od ozbiljnosti i veličine zadatka.
Kontakt: Darija, 062 188 62 01
Časovi uživo u Beogradu. Online časovi preko bilo koje platforme.

Listing ID: 9145f7cc5e1b4999

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi