Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

Kontakt

Preuzimanje firmi u blokadi i likvidaciji

  • Grad (mesto): Beograd
  • Telefon: +381658405248
  • Mobilni: +381658405248
  • Listed: 10/04/2024 02:20
  • Expires: 106 days, 15 hours
Screenshot_20240409_181036_Chrome

Description

Preuzimanje firmi u blokadi i likvidaciji
U biznis svi kreću sa namerom da uspeju,da postanu prepoznatljivi na tržištu i da osiguraju egsistenciju sebe i svoje porodice iz svog poslovanja.Ali,na žalost nije uvek sve tako bajno,tržište je neumoljivo. Šta kada nastanu problemi? Šta raditi kada dodje do blokade,do dugovanja,do likvidacije ili stečaja,ili jednostavno nedostatka posla?
Bez brige,mi smo tu!
Rešavamo Vaš problem sa firmom u skladu sa novim zakonskim propisima koji regulišu materiju privrednih društava I preduzetnika I to sve shodno izmenama Zakona o privrednim društvima iz 2021.godine (član 548 službeni glasnik RS,broj 109/2021))
Zakon o privrednim društvima,predvidja nova pravila o preuzimanju i preregistraciji, obuhvata nova pravila i nove propise za promenu svakog pravnog statusa Vašeg DOO-a.

Ako je Vaša firma u blokadi, u procesu likvidacije ako imate zaduženja prema bankama (kredit)dobavljačima (isplata ili refinansiranje duga)ili jednostavno želite da se rešite svoje firme u skladu sa svim zakonima i propisima, mi smo tu da Vam pomognemo i ponudimo najbolje rešenje u skladu sa ZAKONOM O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA,uz punu pravnu sigurnost I efikasnost sprovodjenja postupka!
Preuzimanje preduzeća (ad, od, doo) ili preduzetničkih radnji (tr, str, zr, ztr, ztkr, ur. . uz prethodnu promenu pravne forme) bilo da je blokada od strane banke, dobavljača, poreske, fonda. .
Za vas obezbeđujemo kompletan postupak počev od pripreme dokumentacije, zatim overe ugovora o prenosu udela, donošenje odluka (promena direktora- zakonskog zastupnika, sedište firme, promena imena, odluka o promeni šifre delatnosti. . . ), pa do preregistracije u APR-u (Agencija za privredne registre).
Dela govore a ne reči!Brzo-efikasno-pouzdano i profesionalno u skladu sa zakonskim propisima.

Podrška oko osnivanja novih firmi kao i pomoć prilikom prodaje preduzeća.
Pozovite, pitajte sve u vezi vaše firme- Informišite se na pravom mestu- Budite korak ispred drugih.
Za dodatne informacije posetite naš sajt privrednadrustva.com
Za sva dodatna pitanja- informacije i savete javite se na kontakt telefon:
+381658405248 e-mail: preuzimanje@privrednadrustva.com

Listing ID: 4176615db4107354

Sponsored Links

Leave a Reply

Sponzorisani oglasi