Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

dogovor

Potreban investitor za realizaciju ugovora o doživotnom izdržavanju

  • Objavljeno: 16/08/2018 11:03
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
DSCN9978
DSCN9979DSCN9976DSCN9975DSCN9974DSCN9973

Opis

Tražim investitora za sledeći pravni posao.

Posedujem kuću u Sokobanji u osnovi ima 100 m2 , veliko dvorište sa travnjakom, i veliku terasu ispred ulaznih vrata. Kuća se nalazi u naselju iznad gradskog parka Borići.

Na sebe bih preuzela obavezu staranja o dve starije osobe iz Beograda koje su kandidati za zaključivanje ugovora o doživotnom izdržavanju i poseduju stanove u zoni Vračara ili Starog grada.

Potreban mi je investitor za renoviranje mog stana na prvom spratu kuće u Sokobanji – da bih u tom prostoru mogla da primim osobe sa kojima bih zaključila ugovore od doživotnom izdržavanju.

Investitor bi praktično kupio buduće vlasništvo na stanu ZA 50 % OD TRŽIŠNE CENE STANA – a državinu tj upotrebu stana odmah po preseljenju ugovorne strane iz ugovora o doživotnom izdržavanju u moju kuću u Sokobanji.

Investicija je 50 % od tržišne cene konkretnog stana u toj zoni Beograda , a koja je inače 2000 eura po kvadratu.

Investicija bi bila isplaćena iz tri dela . Pre useljenja fiksno 20 000 eura, prilikom useljenja polovinu dogovorene vrednosti i konačno ostatak prilikom konačnog prelaska prava svojine na stanu.

Početna investicija bi bia uložena u renoviranje kupatila , kuhinje, instalacije etažnog grejanja, nabavku nameštaja i opreme za stanovanje i oblaganje poda spoljne terase .

Rok za realizaciju – godinu dana od sklapanja dogovora.

Za više detalja i mogućnosti pozovite me telefonom.

Listing ID: 9605b753d6b316b3

Prijavi problem

Processing your request, Please wait....

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi