Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

1.00

Nutricionisticki saveti, izrada jelovnika

  • Objavljeno: 13/02/2021 13:01
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
aloe vera gel

Opis

https://alojavera.rs
Zovem se Željka Jevtović, diplomirani sam dijetetičar – nutricionista od 2007. godine. Srećno udata, majka sam dva dečaka, i večno zahvalna kompaniji Forever Living na izuzetnim suplementima koji mojim voljenim osobama i meni pružaju mogućnost da maksimalno zaštitimo naše zdravlje. Preparate sam koristila još kao student i već tada, kao budući nutricionista, sam se uverila u njihov kvalitet jer su mi pružili dobru koncentraciju, više energije i odličan imunitet, nakon čega sam se ozbiljnije zainteresovala za program Forever Living-a. Suprug i ja smo koristili proizvode takođe i tokom planiranja trudnoće, tokom celog devetomesečnog perioda nošenja bebe, što je rezultiralo da sam bila veoma aktivna, dobro raspoložena, a medicinski nalazi uvek su bili savršeni. Nakon porođaja odmah sam nastavila sa daljim korišćenjem odgovarajućih proizvoda.

Zahvaljujući ličnom iskustvu pri korišćenju preparata Forever Living moj život je obogaćen boljim zdravljem i napredovanjem na poslovnom planu gde sam, zajedno sa suprugom, ostvarila poziciju supervizora. Izgradila sam tim zadovoljnih korisnika i svakim danom taj tim se proširuje sa zajedničkim ciljem za dalje poslovno napredovanje.
Kao i svaki nutricionista, oduvek sam težila zdravoj ishrani i konzumiranju što više namirnica organskog porekla. S obzirom na to da moji roditelji imaju organsku baštu, imala sam tu sreću da se faktički od svog rođenja hranim prilično zdravim namirnicama. Kako je vreme prolazilo, i nakon što sam postala nutricionista, shvatila sam da je pored zdravog voća i povrća neophodna i suplementacija.
Zašto piti aloju?

Po botaničkoj nomenklaturi u prirodi ima puno lekovitih biljaka. Ima i puno proizvođača dodataka ishrani. Ja sam tražila nešto što je savršeno i tako sam otkrila biljku “Aloe Vera Barbadensis Miller”, legendu koja živi. Biljka aloja ima toliko hranljivih sastojaka da se sa pravom može svrstati u prirodnu apoteku.

Aloja je živa kvantna hrana. To je biljka koja živi u surovim klimatskim uslovima i u procesu fotosinteze zarobila je snop sunčevih elektrolita koje našim ćelijama daju fotonsku energiju.

Sadrži preko 200 hranljivih sastojaka, uključujući 20 minerala, 12 vitamina, 18 aminokiselina. Zahvaljujući sveobuhvatnosti tih hranljivih jedinjenja, aloja je savršena biljka koja može očistiti naše crevne resice i samim tim za 75% stimulisati imunološki sistem.

Ujutru kada ustanem i popijem čašicu aloje, ja sam u svoje telo unela izbalansirani doručak. Sve u toku dana što pojedem, popijem i udahnem što nije zdravo za moj organizam, pošto imam čiste crevne resice, jetra će bez problema detoksikovati.

Ono što je dobro za mene, dobro je i za moje dete. Moja porodica sa velikom radošću koristi aloju, te je stoga i vama toplo preporučujem. Svi se slažu sa tvrdnjom da je zdravlje dragoceno dobro o kome treba voditi računa. Danas države imaju ogromne kliničke centre gde se vrši dijagnostika na najmodernijim aparatima. Postoji mnoštvo lekova koji pomažu u lečenju većine bolesti. Danas možemo biti izlečeni od bolesti koje su do samo pre nekoliko decenija bile smrtonosne. Međutim i pored napretka medicine zapaženo je da su mnoge bolesti učestalije.

Srčane bolesti, naročito infarkt miokarda ili srca, poremećaji u krvotoku, moždani udar, reumatska i degenerativna oboljenja, dejabetes, tumor, demncija, sterilitet… u svakodnevnom su porastu.

Zar medicinska tehnika nije u stanju da ih na vreme primeti i izleči? Nažalost ne. Jednostavan način života može više doprineti našem zdravlju.

Kako samostalno doprineti očuvanju zdravlja?

Ne pušite
Eliminišite upotrebu alkohola, u ishrani često konzumirajte voće, povrće, žitarice sa velikom količinom vlakana
Koristite suplemente

Bez obzira da li ste zdravi (zdravlje je relativan pojam, čini mi se da danas nema zdrave osobe, samo nedovoljno ispitane), preporuka je da se zdravoj ishrani dodaju suplementi kako bi se zdravlje očuvalo.

Ukoliko postoji neki zdravstveni problem, pored vaše zvanične medicinske terapije, jako je važno koristiti suplemente, posebno ukoliko znate da su proverenog kvaliteta kako bi unapredili svoj imunološki, kariovaskularni, koštano-zglobni, kao i sve ostale sisteme. Hipokrat, otac medicine rekao je: “Hrana tvoja treba da bude lek a lek tvoj treba da bude hrana”.
Obzirom na to da smo se odvojili od zdravog načina ishrane upotrebom suplemenata vratićemo organizmu normalnu pH vrednost i podstaknućemo ga na samoizlečenje, jer činjenica je da svi imamo prirodne odbrambene mehanizme koji se zbog pogrešnog načina života poremete. Upotrebom lekova otklanjaju se posledice problema a uzrok ostaje i dalje. Ukoliko unosimo suplemente dajemo šansu organizmu da povrati narušenu ravnotežu. Dodatni benefit proverenih suplemenata je i to da ublažavaju posledice lekova. Naime poznato je da prili

Listing ID: 216027bf46b3094

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi