Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

400,00 din

MILK of MAGNESIA Magnezijum mleko

  • Objavljeno: 16/07/2020 09:00
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
MLEKO 1 G
Mleko12

Opis

MILK of MAGNESIA Magnezijum mleko
protiv BUBULJICA, MASNE KOŽE, SEBOREJE, DERMATITISA, CRVENE I LJUSPAVE KOŽE,PERUTI, OSIPA
za spravljanje lekovite MAGNEZIJUM BIKARBONATNE VODE

1. Magnezijum mleko 100 ml 400,00 din
2. Magnezijum mleko 500 ml 1.500,00 din.
3. Magnezijum mleko 1000 ml 2.500,00 din.

Najjeftiniji i najefikasniji prirodni lek za razne probleme kože kao što su masna koža, bubiljice, osip i fleke, perut, cak i kao dezodorans, bez ikakvih nuspojava. Nezamenljiv kao prajmer za masnu kožu pre nanošenja šminke tako da se šminka održava tokom celog dana. Mleko od Magnezijuma smanjuje negativan uticaj seboreje, dermatitisa, crvene i ljuskave kože na licu. . .

Mleko od magnezijuma je delotvoran lek za lecenje akni i masne kože. Oni koji imaju masnu kožu suocavaju se sa puno problema. Cesta izbijanja prištica je jedan od njih koji se može spreciti pomocu mleka od magnezijuma. On smanjuje velicinu pora lica. Kao rezultat toga, prašina ne može zapušiti pore i koža ostaje cista. Na ovaj nacin se sprecava pojava bubuljica. Osobe sa masnom kožom se uvek moraju boriti s viškom proizvodnje ulja. Nažalost šminka ne ostaje na masnoj kožu za dugo vremena. Višak proizvodnje ulja takode rezultira aknama što dodatno uzrokuje mnogo neprijatnosti. Postoji nekoliko proizvoda, krema, losiona, i lekova dostupnih na tržištu koji pomažu u lecenju masne kože. Medutim, ne morate uložiti mnogo sredstava ako koristite naše magnezijum mleko
Druga upotreba je kao premaz. Pre nanošenja šminke, na glatku, cistu kožu nanesite tanak sloj mleka magnezijuma. To ce rezultirati ten bez ulja (masnoce) i omoguciti da se šminka nanese ravnomerno.
Uz malo eksperimentisanja, možete saznati koji je najbolji nacin za vas.
Mleko od magnezijuma pomaže i u regulaciji hormona i pomaže zarastanju rana.
Izvrstan u lečenju SEBOREJE, DERMATITISA, CRVENE I LJUSPAVE KOŽE,PERUTI i OSIPA.

Listing ID: 72755605b082179d

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi