Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

1,500.00

Mikrofon dinamički I zvučnik

 • Objavljeno: 15/06/2021 19:30
 • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
MIKROFON
MIKROFON1MIKROFON2

Opis

Dinamički mikrofon firme “EAL electroacustic laboratory” model 309. Mikrofon je unidirectional.Kućište I zvučnik su ISKRA.Vrlo kvalitetan konfereciski mikrofon pogodan za amatersku radiostanicu sa Amplitudnom ili Frekventnom modulaciom.

Nema tagova

  

Listing ID: 1645faf7a1aec2d1

Sponzorisani oglasi

Jedan odgovor ka “Mikrofon dinamički I zvučnik”

 1. Nemanja on 27/06/2021 @ 15:58

  Nekonvencionalna reakcija

  Nedavno sam trebao podići kredit za gotovinu. Zapravo, morao sam nadoknaditi majci koja mi je posudila novac da bi mi kupila automobil i imala je problem sa mazutom u svojoj kući – koji nije pokriven osiguranjem – što ju je prisililo da brzo plati značajnu sumu.
  Stoga sam pretražio kredit za Internet. Čitajući oduševljene kritike drugih ljudi koje je usluga uvjerila, odlučio sam se prijaviti za PFP.
  Na kraju sam uvidio da mi se vjeruje i poslušao sam moj zahtjev. Imao sam stari zajam koji je otplaćen šest mjeseci kasnije i savjetnici u PFP-u su odvojili vrijeme da istraže ovu situaciju umjesto da automatski izraze odbijanje.
  Ono što čini razliku kod njih je njihova izvanredna odzivnost i jednostavno vrijeme čekanja koje mi nemamo! To je spasilo život moje mame! Za sve informacije, kontaktirajte ih na +381638402592 putem whatsappa ili vibera.

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi