Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

1.00

Kese sa zip zatvaračem – zip kese

  • Listed: 08/04/2019 13:47
  • Expires: This ad has expired

Description

Kese sa zip zatvaračem imaju široku primenu u zavisnosti od potreba i ideje korisnika. Tako se mogu upotrebljavati za pakovanje u industriji i trgovini, domaćinstvu, na poslu, za igru i hobi, na izletima. Posebnu primenu nalaze u malim duvanskim radionicama i za pakovanje sitnog prtljaga na (avio) putovanjima ( pakovanje hrane, ličnu kozmetiku i ostalo..)
Kese sa zipom ili kese sa zip patent zatvaračem napravljene su od specijalne plastične sirovine LDPE (Low Density Polyethylene), u čiji je otvor uliven žljeb koji posebnim patentom hermetički zatvara kesu.
Zip kese izdvajaju se jednostavnim načinom otvaranja i zatvaranja ( ZIP zatvarač ) kao i čvrstinom materijala koji je maltene nemoguće pokidati ili poderati bez većeg napora.
Zip kese svojom mekoćom uspevaju da zaštite i očuvaju sadržaj ali i osobine i karakteristike sadržaja koji je imao i pre nego što smo ga u njih stavili.
Prednost kesa sa zip zatvaračem je u tome što se sadržaj u kesi može obezbediti od prosipanja jednostavnim patent zatvaranjem koji se takođe jednostavno otvara a pri tome ne postoji mogućnost slučajnog samostalnog otvaranja.
Patent zatvarač je moguće otvarati i zatvarati neograničen broj puta bez bojazni da će se oštetiti.
Minimalne dimenzije kesa su : 5 x 6cm. (širina x dužina) do maksimalnih 55cm. dužine i neograničene širine. #kese_sa_zip_zatvaracem #zipkese #zip_kese

Listing ID: 7825cab348589415

Sponsored Links

Leave a Reply

Sponzorisani oglasi