Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

300 do 30.000,-

FRULA – Sve vrste frula na jednom mesu – Profesionalne, Standardne, Suvenirske, sve.

  • Objavljeno: 05/09/2021 10:14
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
FRULE STANDARDNE GENERALNO 1
image (6)image (8)image (9)ja prvi ton na fruliSTRUG 1

Opis

Mi smo proizvodnja etno-muzičkih instrumenata iz Novog Sada, i svetski smo lider u proizvodnji srpskih frula.

Sve naše frule pogledajte na: FRULA. INFO

CENE FRULA su od 3.000, – dinara pa naviše, sve već u zavisnosti od nivoa kvaliteta instrumenta, vrste drveta, performansi, itd.

BITNO: ODLIČNO PAKUJEMO FRULE da se ne oštete prilikom transporta. Šaljemo godinama i po Srbiji i izvozimo u Australiju, SAD, itd.

U SVAKOM TRENUTKU imamo minimum 50 frula spremnih za prodaju (standardnih i profesionalnih modela frula), koje uvek možete pregledati na našoj prezentaciji na: frula. info (tu imamo sve fotografije, cene, opise, itd).

Imamo jednodelne frule (koje su fiksno naštimovane) i dvodelne frule (koje se mogu doštimavati).

Frule imamo u dve kategorije instrumenata: standardne i profesionalne.

Imamo sve tonalitete instrumenata, i sve dužine frula, od 20 do 60 cm dužine.

Takođe Vas pozivamo da pregledate malo naš YouTube kanal, koji je jedan od najgledanijih što se tiče etno-muzičkih instrumenata sa ovih prostora.

YouTube kanal se zove: FRULA – GUSLE Dragan Jovanovic

Iz svih ovih razloga, ne žurite sa kupovinom, imamo puno toga na frula. info pa strpljivo, polako sve pregledajte. Naravno, ukoliko želite da kupite frulu i žurite jer je neki poklon u pitanju, ili prosto osećate da ste dosta čekali u životu i da je sad taj trenutak “sad il nikad” što se tiče Vaše kupovine frule, onda, naravno, ohrabrujemo Vas u tom smislu. Nazovite nas na: 064 / 146 46 36 i odmah ćemo, sa zadovoljstvom, pristupiti efikasnom rešenju tog zadatka.

Kontakt telefon: 064 / 146 46 36 – Dragan Jovanović

Fiksni telefon nam je: 021 / 651 83 01

Naše internet adrese su:

frula. info
gusle. info
etnopokloni. com

INSTAG: @ frula. info

U svom proizvodnom programu imamo razne proizvode: frule, bas frule, dvojnice, kavale, gusle, torbe za gusle, kalafonijum, strune za gusle, konjice, imamo nešto tapana, itd, a u ponudi imamo i ponešto od narodnih nošnji, šajkače, ličke kape, crnogorske kape (muške i ženske), zatim suvenire i etnopoklone.

Zvanično poslujemo, tako da uz kupljene proizvode iz naše prodavnice dobijate račun.

Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, a možete i doći do nas u Novom Sadu (u centru grada smo, kod Futoške pijace), da zajedno pronađemo odgovarajuću frulu za Vas, za poklon, za amatersko ili za profesionalno sviranje frule, itd.

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj internet prodavnici

S poštovanjem,
Dragan Jovanović
vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01
frula. info
—————————————————————————————————————

SLANJE POŠILJKI: Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.

Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo. Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju instrumenata, a i pakovanja smo posebno izrađivali, kako bi sve što šaljemo kupcima stiglo neoštećeno.

Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 80% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu “danas za sutra”), međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 80% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.

VEOMA BITNA NAPOMENA, VEZANO ZA IZBOR, KOJU FRULU DA KUPITE:

Postoje dva parametra koji su ključni za izbor frule. Jedan je vizuelni (da Vam se frula sviđa), a drugi parametar je kvalitet tona i generalno frule kao muzičkog instrumenta.

Naravno, mnogi ljudi kupuju frulu na poklon. U tom smislu, dobro bi bilo znati nivo znanja korisnika frule, odnosno šta se zahteva od instrumenta, samo standardne performanse, ili vrhunski ton, štim i izgled.

Na Vama je odluka, poručite frulu u skladu sa potrebama korisnika.

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 – Dragan Jovanović

Listing ID: 9261347c6db00ef

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi