Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

 

Dvosoban stan Direktna prodaja Investitora

  • Listed: 18/06/2021 13:26
  • Expires: This ad has expired

Description

vise informacija na web sajtu | www.euromont.co.rs/euromont-kompleks |

EUROMONT KOMPLEKS Lokacija

Izgradnja izuzetnih i atraktivnih višeporodičnih stambenih objekata, KOMPLEKS EUROMONT, planira se nadomak centra grada, u mirnom delu Novog Sada u ulici Branka Vukosavljevića.

Blizina glavne saobraćajnice obezbeđuje lak i brz pristup ostalim delovima grada, automobilom ili gradskim prevozom. Udaljenost objekata od centra grada iznosi 5 km.

KOMPLEKS EUROMONT čini 8 objekata spratnosti P+1+Pk sa ukupno 40 stambenih jedinica. Sve stambene jedinice projektovane su tako da pruže veliku iskoristivost unutrašnjeg prostora i funkcionalnost stanova.

Objekti se grade i oblažu najkvalitetnijim materijalima, koji ispunjavaju konstruktivne uslove stabilnosti, izdržljivosti i trajnosti, ali i najvažnije uslove komfora: vizuelni, svetlosni, zvučni i toplotni.

Oprema stanova

Grejanje objekata se vrši pomoću toplotnih pumpi. Stanovi su klimatizovani.

Stanovi su opremljeni vrhunskom unutrašnjom i fasadnom stolarijom. Ulazna vrata su sigurnosna sa maksimalnim stepenom sigurnosti. Podovi soba i prostorija se oblažu kvalitetnim Tarket podnim oblogama, a podovi i zidovi kupatila i kuhinja, keramikom premium kvaliteta. Kupatila su opremljena sanitarijama odličnog kvaliteta.

Listing ID: 68060cc82efb666e

Sponsored Links

Leave a Reply

Sponzorisani oglasi