Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

3.600,- din

CRNOGORSKA kapa – ženska

  • Objavljeno: 05/09/2021 09:59
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
crnogorska-kapa-zenska-broj-57-u-kutiji_472535
crnogorska-kapa-zenska-broj-57-u-kutiji_472538crnogorska-kapa-zenska-broj-57-u-kutiji_472536crnogorska-kapa-zenska-broj-57-u-kutiji_472537Cirada - Gusle - www.gusle.info 1

Opis

Ako ne kupite poklon kutiju sa slika, samo kapa je 3.600, – dinara.

Ako kupite kapu sa poklon kutijom sa slika, onda je 4.800, – dinara.

SLANJE POŠILJKI: Proizvode šaljemo brzom poštom, najčešće preko Daily-express-a, sa kojima imamo ugovor, tako da se plaća pouzećem, odnosno platite na ruke kuriru koji Vam donese pošiljku, a onda Daily-expres uplati nama na račun naše firme.

Mi smo zvanično preduzeće, dobijate račun, pošiljka je adekvatno upakovana kako se ne bi nešto oštetilo. Šaljemo instrumente godinama i po Srbiji i izvozimo instrumene, nošnje i etno poklone za inostranstvo, tako da imamo dosta iskustva u slanju.

Kada predamo kurirskoj službi pošiljku za Vas, u 80% slučajeva već sutra dobijate paket (jer mi označimo poštansku uslugu “danas za sutra”), međutim, retko, ali ipak ponekad prođe dva-tri-četiri dana, sve u zavisnosti od puno faktora, a najčešće jer su brze pošte u Srbiji opterećene sa dosta posla. Ipak, kao što smo naveli, u 80% slučajeva već za 24 časa pošiljka stiže na Vašu adresu.

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

S poštovanjem,
Dragan Jovanović
vlasnik proizvodnje etno-muzičkih instrumenata
i menadžer škole gusala u KUD “Svetozar Marković”
Novi Sad
064 / 146 46 36
021 / 651 83 01
frula. info

—————————————————————

Sve naše gusle pogledajte na: ETNOPOKLONI. COM

Mi smo proizvodnja etno-muzičkih instrumenata iz Novog Sada.

BITNO: ODLIČNO PAKUJEMO GUSLE da se ne oštete prilikom transporta. Šaljemo godinama i po Srbiji i izvozimo u Australiju, SAD, itd. (fotografija pakovanja u prilogu), a možete da potražite video zapis na YouTube-u, da vidite kako pakovanje izgleda.

Potražite ovaj video na You-Tube-u: GUSLE – NAŠE TRANSPORTNO PAKOVANJE

U SVAKOM TRENUTKU imamo minimum 30 gusala spremnih za prodaju (standardnih, polu-profesionalnih, kao i profesionalnih modela gusla) , koje uvek možete pregledati na našoj prezentaciji na: gusle. info (tu imamo sve fotografije, cene, opise, itd).

Takođe Vas pozivamo da pregledate malo naš YouTube kanal, koji je jedan od najgledanijih što se tiče etno-muzičkih instrumenata sa ovih prostora.

YouTube kanal se zove: FRULA – GUSLE Dragan Jovanovic

Iz svih ovih razloga, ne žurite sa kupovinom, imamo puno toga na gusle. info pa strpljivo, polako sve pregledajte. Naravno, ukoliko želite da kupite ove gusle i žurite jer je neki poklon u pitanju, ili prosto osećate da ste dosta čekali u životu i da je sad taj trenutak “sad il nikad” što se tiče Vaše kupovine gusala, onda, naravno, ohrabrujemo Vas u tom smislu. Nazovite nas na: 064 / 146 46 36 i odmah ćemo, sa zadovoljstvom, pristupiti efikasnom rešenju tog zadatka.

Kontakt telefon: 064 / 146 46 36 – Dragan Jovanović

Fiksni telefon nam je: 021 / 651 83 01

Naše internet adrese su:

frula. info
gusle. info
etnopokloni. com

INSTA: @ frula. info

U svom proizvodnom programu imamo razne proizvode: frule, bas frule, dvojnice, kavale, gusle, torbe za gusle, kalafonijum, strune za gusle, konjice, imamo nešto tapana, itd, a u ponudi imamo i ponešto od narodnih nošnji, šajkače, ličke kape, crnogorske kape (muške i ženske), zatim suvenire i etnopoklone.

NAŠE REFERENCE:

Moje gusle ima i Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Gospodin Čepurin, zatim direktor privredne komore Ruske Federacije za Zapadni Balkan, Gospodin Hripunov, kao i mnogi visoko rangirani pripadnici Policije, Žandarmerije i Vojske Srbije.

Jedne moje gusle nalaze se i na Hilandaru, u keliji Svetog Stefana.

Od svetski poznatih osoba, Novak Đoković ima gusle iz naše proizvodnje.

Želimo Vam prijatnu kupovinu u našoj prodavnici.

Za sva pitanja, nedoumice i informacije, pozovite odmah: 064 / 146 46 36 – Dragan Jovanović

Listing ID: 768613478ef6a6dc

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi