Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

 

Banja Koviljaca apartmani

  • Grad (mesto): Banja Koviljaca
  • Telefon: 0631928015
  • Objavljeno: 22/08/2019 14:09
  • Ističe: 92 days, 1 hour
kolaz2
kolaz1585_Vsw9IujJYf_xl_th_off585_suXCGopkva_xl_th_off585_o4cme4tsNh_xl_th_off

Opis

Banja Koviljaca apartmani
Agencija Dar Lux posluje vec 20 godina, sa tradicijom i na zadovoljstvo nasih mnogobrojnih gostiju koji su odseli u vili Jelena koji se nalaze u strogom centru Banje Koviljace.
Apartmani Jelena od svog začetka imaju jednu misiju – a to je da se naši gosti prilikom odlaska iz Banje Koviljace, osete kao da odlaze iz svog grada. Jer uz Apartmane Jelena, Banja Koviljaca će makar malo postati i Vaša!
Nudimo moderan apartmanski smeštaj, svim gostima su pristupačne cene, prijatan i uredan prostor, i vlastiti mir i spokoj prioriteti prilikom odabira smeštaja.
Smeštaj u nekom od Apartmana Jelena nudi niz pogodnosti za sve tipove turista – od poslovnih ljudi, kojima je potreban mir i izolacija nakon napornih sastanaka, preko omladine koja želi da boravi tokom godine, do porodičnih ljudi, kojima će upotreba kuhinje, i mogućnost neplaćanja smeštaja za dete sigurno biti velika olakšica, pogotovo u ekonomskom smislu.
Poklonite sebi prijatan boravak u jednoj od najlepsih banja u Srbiji, jer Banja Koviljaca zadovoljava ukus svih kategorija posetilaca.
Posetite Apartmane Jelena i saznajte zašto nasi gosti o nama imaju samo reci hvale!
Za sve informacije i rezervacije : 063/192-8015

Listing ID: 4585d5e860d9afe3

Prijavi problem

Processing your request, Please wait....

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi