Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Kontakt

Alarmni sistemi

  • Objavljeno: 12/09/2019 11:52
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
elkron-sirena-hpa-702l
alarmna-centrala-evo192-600x600-0smanos-k1-smarthome-sistemanalogni-detektor-pokreta-pro-pet-476petsmanos-detektor-gasa-gd8800bezicni-detektor-dima-ws588p

Opis

Alarmni sistemi se projektuju za otkrivanje neovlašćenog upada u stambenu, poslovnu ili bilo koju drugu štićenu oblast. Postoji više tipova ovih sistema: oni koji imaju samo svrhu za zaštitu od neovlaščenog upada, i kombinovani sistemi koji pružaju zaštitu od upada i požara.
Sastoje se od alarmne centrale, senzora i detektora pokreta i delova integracije sa ostalim automatskim ili bezbedonosnim sistemima.

Alarmna centrala je srce sistema na koji se povezuju svi elementi sistema, čita senzorske ulaze, prati stanja alarma i moguće greške u sistemu, prima signale detektora i vrši alarmiranje pomoću sirena. U savremenim sistemima, ovo je obično jedna ili više procesorskih ploča unutar metalne kutije, zajedno sa napajanjem.

Senzori i detektori su uređaji koji otkrivaju neovlašćen upad. Postoje različite metode otkrivanja upada: kao što su praćenje vrata, prozora, praćenje pokreta, zvuka, lom stakla, vibracije ili druge poremećaje. Senzori mogu biti povezani sa alarmnom centralom žičanom ili bežičnom vezom.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da u svoj asortiman uvrstimo celokupne asortimane proizvoda velikih svetskih firmi što možete videti na našem sajtu http://www.dracom.net/alarmne-centrale/

Konrakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946

Listing ID: 8635d7a153c7a785

Prijavi problem

Processing your request, Please wait....

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi