Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

550,000.00

11 HEKTARA U KOMADU, Irig, Fruška gora, dozvoljena GRADNJA

  • Objavljeno: 09/03/2019 15:13
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO

Opis

PRE NEGO ŠTO PITATE DA LI JE GREŠKA U CENI: ZEMLJA U OVOM DELU SE PRODAJE ZA 50.000 EVRA PO HEKTARU!

11 hektara u komadu na sunčanim padinama Fruške gore, idealno za ozbiljnu investiciju u vidu zasada jabuka, vinograda, izgradnje pogona za preradu i skladištenje, izgradnje poljoprivredno-turističkog kompleksa. . .

Zemlja se nalazi u Irigu, između manastira Staro i Novo Hopovo i vidi se sa magistralnog puta za Novi Sad.

Papirološki i na sve druge načine sve čisto, bez ikakvog tereta!

Zemlja se nalazi u čuvenom voćarsko-vinogradarskom rejonu, okružena ja sa nekoliko ozbiljnih investicija u vidu vinarija, pogona za preradu voća, turističkih kompleksa, važi za elitni kraj uzevši u obzir ko je sve od poznatih privrednika u poslednjih nekoliko godina investirao novac u ovaj prelepi deo Fruške gore.

Do parcele se dolazi skretanjem sa magistralnog puta Šabac-Novi Sad kod manastira Novo Hopovo do koga vodi asfaltni put, a zatim se nekoliko stotina metara ide tvrdim atarskim putem kojim idu i šleperi i koji se redovno održava.

Parcela se nalazi pored starog kaluđerskog puta za Sremske Karlovce, na njoj se nalaze dva objekta od tvrdog materijala, ima svoj bunar. Blage padine su tokom celog dana izložene suncu pa je ovo idealno mesto za vinograd ii voćnjak. Sa donje strane parcele je potok koji dovodi čistu planinsku vodu sa Fruške gore. Gradska voda i struja su na oko 200 metara.

Prema prostornom planu opštine Irig, na placu je dozvoljena izgradnja objekta (podrum+prizemlje+sprat) čija je osnova 250 metara kvadratnih, a namena objekta je za vinariju, proizvodnju i preradu voća, salaš, turističke usluge i sl.

Postoji mogućnost da se parcela ukrupni na 21 hektar jer se prodaje i 10 hektara koji se naslanjaju na parcelu.

Listing ID: 7425c83ca140d1c9

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi