Dobrodošao, posetioče! [Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Održavanje mebl štofa

Uređenje doma 17/08/2015

Ukoliko želite da Vaš dom odiše elegancijom i stilom mebl štofovi su pravi izbor za Vas. Mebl štofovi su izrađeni od kvalitetnih materijala i pružaju dugovečnost i kvalitet kako u održavanju tako i u svom izgledu. U ranijem tekstu smo napomenuli da Vam  D-art Collection nudi bogat izbor mebl štofova koji su napravljeni od veoma kvalitetnih i atestiranih materijala. U ponudi je veliki izbor dezena, boja i šara vrhunske izrade.

Mebl štofovi su uklopivi uz svaki Vaš enterijer i pružiće Vašem prostoru jednu sasvim novu dimenziju.  Možete ih naručiti i on-line jer D-art Collection vrši isporuku mebl štofova na teritoriji cele Srbije.

Kada opremite Vaš prostor mebl štofom, trebalo bi da znate i kako da ga održavate, da bi Vam što duže trajao. Obzirom da su mebl štofovi napravljeni od veoma kvalitetnih materijala njihovo održavanje ne mora da bude mnogo zahtevno, ali poželjno je da bude redovno.

mebl3Održavanje mebl štofa se svodi na tri mogućnosti: možete ga ukoliko imate mogućnosti oprati na 30 stepeni, možete uraditi takozvano suvo pranje ili možete usisati mebl štof posenim usisivačem koji je namenjen samo za ovu vrstu tkanine. Korišćenjem bilo koja od ova tri načina održavanja mebl štofa će izvući svu prljavštinu iz materijala i sačuvaće postojanost i boju.

Danas se sve više koristi takozvano suvo pranje i za čišćenje mebl štofa će Vam biti samo potrebna soda bikarbona i topla voda. Procedura je sledeća: poprskajte mebl štof toplom vodom uz pomoć raspršivača, a odgore sipajte sodu bikarbonu. Tako naprskan mebl štof neka odstoji 3 sata, dok se potpuno ne osuši. Nakon sušenja usisajte Vaš nameštaj i bićete iznenađeni razulatom.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar