Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Mebl Štofovi – nova dimenzija Vašeg doma

Uređenje doma 26/05/2015

Mebl Štofovi se mogu koristiti u različite namene, od opremanja Vašeg doma i prostora gde boravite, do davanja potpuno novog izgleda javnim objektima, ambasadama, pozorištima, hotelima.

D-art Collection Vam nudi bogat asortiman veoma kvalitetnih mebl štofova. Izdrađeni su od najkvalitetnijih materijala poput pamuka, viskoze, somota, pliša, brokata, šanela. Takođe u ponudi su i mebl štofovi od kvalitetnih mešavina ovih materijala koji su možda i najbolje rešenje za Vaš izbor.

Sa preko više stotina uzoraka mebl štofa, sigurno ćete naći onaj koji Vam odgovara. Od pastelnih, zemljanih, zagasitih tonova do šarenih dezena, raznih oblika i šara. D-art Collection sa svojim bogatom ponudom će Vam sigurno privući pažnju.

mebl2Mebl štofovi su pravi izbor za Vas ukoliko želite da osvežite Vaš prostor i date mu novu dimenziju. Mebl štofovi su izrađeni od kvalitetnog materijala, dugog su veka i najbolje se održavaju suvim pranjem.

D-art Collection Vam nudi po veoma povoljnim cenama u rasponu od 25 evra do 49 evra po metru, atestirane, višenamenske mebl štofove čijim izgledom sigurno nećete biti ravnodušni. Mogu Vam dostaviti naručene mebl štofove na kućnu adresu bez obzira da li živite u Srbiji ili inostranstvu.

Uđite u svet čudesnog mebl štofa, koji će Vas fascinirati svojim izgledom i dizajnom. D-art Collection Vam to garantuje.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar