Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Jabukovo sirće kao lek

Alternativna medicina 24/10/2014

Jabukovo sirće se već stolećima koristi kao narodni lek jer podiže enegriju, uklanja žgaravicu i leči mnoga oboljenja. Jabukovo sirće deluje na organizam kao prirodni antiseptik i konzervans. Sadrži više od 90 različitih sastojaka koji uključuje minerale, vitamine, kao i gvožđe, kalcijum, magnezijum, fosfor, mangan.

Možete ga koristiti kao dopuna ishrani, jer održava vitalnost i obnavlja organizam, pojačava metabolizam i imunitet. Jabukovo sirće čisti krv od toksina, snižava povišeni krvni pritisak, reguliše holesterol, masnoće i šećer u krvi.

Izuzetno je delotvoran kod upale zglobova, astme, vrtoglavica, umora, glavobolje, nesanice, loše cirkulacije. Zaštitnik je crevne flore od raznih parazita i smanjuje nadutost. Čisti sinuse i otvara disajne puteve.

Ukoliko želite da smršate možete pomešati dve kafene kašičice jabukovog sirćeta sa 500 ml vode. Uzimajte ovaj napitak nekoliko puta dnevno, i primetićete posle nekog vremena smanjene naslage masnoće na Vašem stomaku.

Ako imate problem sa peruti natopite teme i kosu jabukovim sirćetom i pustite da odstoji pola sata. Nakon toga isperite. Za povećanje volumena i sjaja kose možete umesto regeneratora preliti kosu sa pola kašičice sirćeta pomešanog sa mlakom vodom.

Jabukovo sirće uspešno otklanja i bradavice i izrasline na telu. Natopite vatu jabukovim sirćetom, prislonite na bradavicu i učvrstite flasterom. Držite vatu tokom noći i bradavica će otpasti za neki dan. Preporuka je da ponovite tretman nakon otpadanja bradavice kako biste sprečili njen ponovni rast.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar