Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Detoksikacija – čudesna moć peršuna

Alternativna medicina, Zdravlje 25/05/2016

peršunPeršun je bogat etarskim uljima, mineralima i vitaminima pa je veliki borac u borbi protiv bolesti bubrega, oboljenja mokraćnih puteva, dijabetesa, impotencije, anemije…Peršun sadriži viskok nivo gvožđa, pa se naročito preporučuje čaj od peršuna onim osobama koje pate od anemije.

Smatra se da čaj od peršuna vraća matericu u stanje kakvo je bilo pre samog porođaja, a zbog visokog sadržaja folne kiseline pomaže kod kardovaskularnih problema.

Detoksikacija peršunom daje velike blagodati jer se veoma jednostavno teški metali oslobađaju iz organizma i na taj način se sprečava oboljenje bubrega, krtost kostiju, i mnoge druge hronične bolesti.

Ko pije čaj od peršuna velika je verovatnoća da više neće imati problema sa artritisom i otečenim zglobovima.

Peršun se kao začinska biljka može stavljati u jela, možete ga u kombinaciji sa povrećem jesti sirovo ili piti čaj od peršuna. Za koju god kombinaciju da se odlučite nećete pogrešiti.

Peršun, zbog obilja etarskih ulja stimuliše rad materice, umanjuje upale i infekcije urinarnog trakta i bakterije nestaju kao rukom odnešene.

Za čaj od peršuna potrebno Vam je dve kašičice peršuna. Stavite ih u vrelu vodu i ostavite da odstoji desetak minuta. Izdvadite peršun i popijte. Samo kada je prohlađen možete mu dodati limun ili med, jer u vrelom čaju gube se sva njihova lekovita svojstva.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar