Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Dekoracija automobila

Zabava 21/05/2015

Na sam dan venčanja osim što mladenci treba da budu lepi i elegantni, takođe je veoma važno da automobil u kojem će se oni voziti bude lepo dekorisan.

Nekada su se mladenci vozili fijakerima ili čezama, a kada su na red došli automobili vodilo se računa da budu u beloj boji. Sada se sve to promenilo i automobili su uglavnom tamne boje, crni ili sivi. Na to svakako ne treba da se gleda kao na manu. Dobro izabrani i dizajnirani, ukrasi za kićenje kola mogu da izgledaju vrlo elegantno i lepo. Svakako ako nije u pitanju siva ili crna boja, dekoracija bi trebala da se uskladi sa bojom automobila i u skladu sa tim izaberu ukrasi i cveće.

Perlita studio za dekoraciju Vam je na raspolaganju za svaku Vašu želju i učiniće Vaš automobil autom iz Vaših snova.

Dekorisanje automobila može biti vrlo zabavno i ako ste dovoljno kreativni može biti i jedinstveno. Ne morate držati ruku na sireni tokom vožnje kako to obično biva u koloni svatova već je dovoljno ukrasiti nekoliko plastičnih flaša i privezati ih na branik automobila.

Uz pomoć sapuna ili pene za brijanje možete pisati po prozorima automobila i tako ostaviti neku šaljivu, romantičnu ili jednostavno poruku obaveštenja i naglasiti da je u pitanju automobil u kojem se nalaze mladenci.

dekoracija kola 2Možete uz pomoć cveća napaviti razne oblike ili čak i po neki natpis ukoliko se izrazi želja za takvom zanimljivom dekoracijom. Uz pomoć traka raznih materijala se mogu napraviti vrlo zanimljivi detalji, ukrasiti retrovizori, branici i kvake na vratima,a ukoliko se koriste raznovrsne boje i izmešaju materijali, budite sigurni da će Vaš automobil biti zapažen sa takvim ukrasima za kićenje kola.

Takođe za ukrašavanje automibila koriste se i baloni, npr. u obliku srca ili već po želji mladenaca, a u toku vožnje igraće se na vetru i izgledati sjajno.

Dekoracija automobila je zadatak koji zahteva pažnju i kreativnost.  Perlita studio će Vam pomoći i ukrasiti Vaš auto na zadovoljstvo svih.

Postoji i puno agencija koje se bave iznajmljivanjem automobila, možete iznajmiti limuzinu ili neki oldtimer i uživati u vožnji tog dana, a svakako ćete privući i pažnju svakog prolaznika.

Perlita studio za dekoraciju Vam želi puno sreće. Verujemo u Vaš izbor i sigurni smo da će Vaš automobil izgledati jednako lepo kao i Vi.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar