Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

56,000.00

Kuca u Meljaku

  • Objavljeno: 27/08/2016 16:25
  • Ističe: OVAJ OGLAS JE ISTEKAO
Kuca u Meljaku - Image 1Kuca u Meljaku - Image 2Kuca u Meljaku - Image 3Kuca u Meljaku - Image 4Kuca u Meljaku - Image 5

Opis

Prelepa kuća u Meljaku u Dubravskoj ulici, nadomak Beograda sa placem od 13 ari, u neposrednoj blizini lipovačke šume, okružena prirodom, na samo 30 metara od magistrale, u mirnom delu grada na samo 20 kilometara od Beograda. Kuća je kompletno sredjena iznutra i ukupne površine od 200 kvadrata, gradska voda, struja, kanalizacija, klima, unutrašnja izolacija, telefon, internet, garaže, kao i parking za više vozila u ograđenom i prostranom dvorištu.
Prvi nivo kuće je 100 kvadrata (grejne površina) plus 2 terase (jedna nadkrivena od 20 kvadrata na koju se dolazi iz dnevnog boravka i druga od 5 kvadrata na koju se izlazi iz spavaće sobe) poseduje 2 mokra cvora, kompletno opremljeno kupatilo plus zaseban WC, 3 komforne sobe plus veliki dnevni boravak na koji se nadovezuje kompletno opremljena kuhinja. Dnevni boravak izlazi na predivnu prekrivenu terasu. Kuća ima u dnevnom boravku i u kuhinji spušten plafon, plafon je ukrasen gipasnim radovima i ima skrivene mini lampice, dnevni boravak je uradjen (zidovi) modernom tehnikom zvanom Raffaello (poznatijom kao špatulat) koja svojim izgledom posbeno obogacuje prostrani dnevni boravak. U sklopu kuće u prizemlju postoji velika garaža od 25 kvadrata, kuća poseduje opremljen vinski podrum od 20 kvadrata, kao i još jednu zasebnu sobu od 5 kvadrata u prizemlju. Kuća ima i tavanski prostor na drugom nivou od 80 kvadrata koji se može adaptirati i srediti u stambenu jedinicu od 70-80 kvadrata. Kuća bi u tom slučaju bila na 2 etaža, prvi nivo od 100 kvadrata grejne površine a drugi 80 kvadrata grejne površine.
Lokacija kuće je u Dubravskoj ulici u Meljaku na 30 metara od magistrale odmah do kuće nalazi se pekara koja radi svakog dana, u neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Aman (udaljen 50 metara) kao i veliki supermarket Idea (udaljen 200 metara), autobuska stanica je na 400 metara, osnovna škola i vrtić su na 400 metara od objekta, u neposrednoj blizini se nalazi se veći broj restorana.
Na placu neposredno iza kuće postoji manji voćnjak, u drugom delu placa postoji pomoćni manji objekat namenjen za zivotinje, kao i prostor koji je moguće iskoristiti za manju poljoprivrednu delatnost. Na placu postoji i vinograd koji je neophodno obnoviti.
Moguća gradnja pomoćnih objekata ili kuća, na placu i kao i dogradnja kuće na placu. Direktna prodaja od vlasnika, bez posrednika. Pogledaj fotografije.
Za sve informacije obratiti se na br: 061/62-46-310 ili putem email-a stevanovic.zeljko@yahoo.com

Listing ID: 15957c1a2576eb22

Prijavi problem

Processing your request, Please wait....

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

Sponzorisani oglasi