Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Održavanje mebl štofa

Uređenje doma 17/08/2015

Ukoliko želite da Vaš dom odiše elegancijom i stilom mebl štofovi su pravi izbor za Vas. Mebl štofovi su izrađeni od kvalitetnih materijala i pružaju dugovečnost i kvalitet kako u održavanju tako i u svom izgledu. U ranijem tekstu smo napomenuli da Vam  D-art Collection nudi bogat izbor mebl štofova koji su napravljeni od veoma kvalitetnih i atestiranih materijala. U ponudi je veliki izbor dezena, boja i šara vrhunske izrade.

Mebl štofovi su uklopivi uz svaki Vaš enterijer i pružiće Vašem prostoru jednu sasvim novu dimenziju.  Možete ih naručiti i on-line jer D-art Collection vrši isporuku mebl štofova na teritoriji cele Srbije.

Kada opremite Vaš prostor mebl štofom, trebalo bi da znate i kako da ga održavate, da bi Vam što duže trajao. Obzirom da su mebl štofovi napravljeni od veoma kvalitetnih materijala njihovo održavanje ne mora da bude mnogo zahtevno, ali poželjno je da bude redovno.

mebl3Održavanje mebl štofa se svodi na tri mogućnosti: možete ga ukoliko imate mogućnosti oprati na 30 stepeni, možete uraditi takozvano suvo pranje ili možete usisati mebl štof posenim usisivačem koji je namenjen samo za ovu vrstu tkanine. Korišćenjem bilo koja od ova tri načina održavanja mebl štofa će izvući svu prljavštinu iz materijala i sačuvaće postojanost i boju.

Danas se sve više koristi takozvano suvo pranje i za čišćenje mebl štofa će Vam biti samo potrebna soda bikarbona i topla voda. Procedura je sledeća: poprskajte mebl štof toplom vodom uz pomoć raspršivača, a odgore sipajte sodu bikarbonu. Tako naprskan mebl štof neka odstoji 3 sata, dok se potpuno ne osuši. Nakon sušenja usisajte Vaš nameštaj i bićete iznenađeni razulatom.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

  • apartmani u beogradu

    Sve više stranih turista u Beogradu, smeštaj i u apartmanima

    by on 25/05/2017 - 0 Comments

    Beograd se može pohvaliti sve većim brojem stranih turista koji prestonicu Srbije biraju za svoju omiljenu destinaciju, a statistički podaci pokazuju i da raste broj ostvarenih noćenja gostiju iz inostranstva kojima je, pored standardnih vrsta smeštaja, sve interesantnija opcija i smeštaj u apartmani u Beogradu. Prosečan strani turista u Beogradu ostaje tri do četiri dana i potroši oko 500 evra, pa je jasno da ovaj vid privredne delatnosti postaje sve ozbiljniji izvor prihoda za grad, državu i sve one koji pružaju turističke i prateće usluge. Zbog toga je neophodno imati kvalitetnu ponudu svega što je bitno ovoj vrsti turista, a tu je na prvom mestu smeštaj, bilo da su u pitanju kapaciteti u hotelima, hostelima ili iznajmljivanje apartmana u Beogradu. Strani turisti u naš glavni grad dolaze uglavnom u organizaciji turističkih agencija iz njihovih zemalja, mada je ne mali broj i onih, uglavnom mlađih, koji dolaze u sopstvenoj organizaciji i smeštaj u Beogradu pronalaze preko internet sajtova. Naša država je u cilju povećanja broja stranih turista uvela podsticajne mere za domaće turističke agencije koje u Srbiju dovedu goste iz inostranstva, a subvencije iznose i do 15 evra po gostu. Takva praksa uobičajena je u mnogim evropskim pa i svetskim zemljama, ali dobri poznavaoci ove oblasti navode da je za opipljivije efekte takvih inicijativa ipak potrebno vreme. Strani gosti, tokom boravka u srpskoj prestonici, najviše su zainteresovani za upoznavanje naše kulture, istorije i prirodnih lepota, a naravno i da isprobaju naše kulinarske specijalitete i domaću rakiju. Oduševljeni su Kalemegdanom, Skadarlijom, našim rekama, arhitekturom, a najveći šok im, kako kažu, izaziva veličina porcija u srpskim restoranima koje su za njihove pojmove ogromne. Mlađima su u prvom planu noćni život i izlasci, pa u njihovom izboru zabavnih sadržaja najvažnije mesto zauzimaju splavovi, kafići i noćni klubovi, kao i koncerti. Turistima iz inostranstva važan je i kvalitetan smeštaj u Beogradu, pa se, u skladu sa njihovim afinitetima, ovi gosti pored soba u hotelima i hostelima sve češće opredeljuju za iznajmljivanje apartmana u Beogradu, kao fleksibilniju i povoljniju opciju. Naša preporuka je http://beograd-apartmani.rs Prema podacima Turističke organizacije Beograda, u proteklom periodu najbrojniji su bili gosti iz Turske, Grčke, Bugarske, Italije, Rumunije, BiH, Slovenije, Nemačke, Hrvatske, Velike Britanije… Apartmani u Beogradu nisu jedino što možete naći na našem sajtu malioglasi.co.rs. Kompletnu ponudu smeštaja možete pogledati na stranici http://malioglasi.co.rs/kategorija/turizam/