Dobrodošao, posetioče! [ Registracija | Prijavi se

Objavi oglas

Dekoracija automobila

Zabava 21/05/2015

Na sam dan venčanja osim što mladenci treba da budu lepi i elegantni, takođe je veoma važno da automobil u kojem će se oni voziti bude lepo dekorisan.

Nekada su se mladenci vozili fijakerima ili čezama, a kada su na red došli automobili vodilo se računa da budu u beloj boji. Sada se sve to promenilo i automobili su uglavnom tamne boje, crni ili sivi. Na to svakako ne treba da se gleda kao na manu. Dobro izabrani i dizajnirani, ukrasi za kićenje kola mogu da izgledaju vrlo elegantno i lepo. Svakako ako nije u pitanju siva ili crna boja, dekoracija bi trebala da se uskladi sa bojom automobila i u skladu sa tim izaberu ukrasi i cveće.

Perlita studio za dekoraciju Vam je na raspolaganju za svaku Vašu želju i učiniće Vaš automobil autom iz Vaših snova.

Dekorisanje automobila može biti vrlo zabavno i ako ste dovoljno kreativni može biti i jedinstveno. Ne morate držati ruku na sireni tokom vožnje kako to obično biva u koloni svatova već je dovoljno ukrasiti nekoliko plastičnih flaša i privezati ih na branik automobila.

Uz pomoć sapuna ili pene za brijanje možete pisati po prozorima automobila i tako ostaviti neku šaljivu, romantičnu ili jednostavno poruku obaveštenja i naglasiti da je u pitanju automobil u kojem se nalaze mladenci.

dekoracija kola 2Možete uz pomoć cveća napaviti razne oblike ili čak i po neki natpis ukoliko se izrazi želja za takvom zanimljivom dekoracijom. Uz pomoć traka raznih materijala se mogu napraviti vrlo zanimljivi detalji, ukrasiti retrovizori, branici i kvake na vratima,a ukoliko se koriste raznovrsne boje i izmešaju materijali, budite sigurni da će Vaš automobil biti zapažen sa takvim ukrasima za kićenje kola.

Takođe za ukrašavanje automibila koriste se i baloni, npr. u obliku srca ili već po želji mladenaca, a u toku vožnje igraće se na vetru i izgledati sjajno.

Dekoracija automobila je zadatak koji zahteva pažnju i kreativnost.  Perlita studio će Vam pomoći i ukrasiti Vaš auto na zadovoljstvo svih.

Postoji i puno agencija koje se bave iznajmljivanjem automobila, možete iznajmiti limuzinu ili neki oldtimer i uživati u vožnji tog dana, a svakako ćete privući i pažnju svakog prolaznika.

Perlita studio za dekoraciju Vam želi puno sreće. Verujemo u Vaš izbor i sigurni smo da će Vaš automobil izgledati jednako lepo kao i Vi.

Nema tagova

  

Sponzorisani oglasi

Ostavite komentar

  • apartmani u beogradu

    Sve više stranih turista u Beogradu, smeštaj i u apartmanima

    by on 25/05/2017 - 0 Comments

    Beograd se može pohvaliti sve većim brojem stranih turista koji prestonicu Srbije biraju za svoju omiljenu destinaciju, a statistički podaci pokazuju i da raste broj ostvarenih noćenja gostiju iz inostranstva kojima je, pored standardnih vrsta smeštaja, sve interesantnija opcija i smeštaj u apartmani u Beogradu. Prosečan strani turista u Beogradu ostaje tri do četiri dana i potroši oko 500 evra, pa je jasno da ovaj vid privredne delatnosti postaje sve ozbiljniji izvor prihoda za grad, državu i sve one koji pružaju turističke i prateće usluge. Zbog toga je neophodno imati kvalitetnu ponudu svega što je bitno ovoj vrsti turista, a tu je na prvom mestu smeštaj, bilo da su u pitanju kapaciteti u hotelima, hostelima ili iznajmljivanje apartmana u Beogradu. Strani turisti u naš glavni grad dolaze uglavnom u organizaciji turističkih agencija iz njihovih zemalja, mada je ne mali broj i onih, uglavnom mlađih, koji dolaze u sopstvenoj organizaciji i smeštaj u Beogradu pronalaze preko internet sajtova. Naša država je u cilju povećanja broja stranih turista uvela podsticajne mere za domaće turističke agencije koje u Srbiju dovedu goste iz inostranstva, a subvencije iznose i do 15 evra po gostu. Takva praksa uobičajena je u mnogim evropskim pa i svetskim zemljama, ali dobri poznavaoci ove oblasti navode da je za opipljivije efekte takvih inicijativa ipak potrebno vreme. Strani gosti, tokom boravka u srpskoj prestonici, najviše su zainteresovani za upoznavanje naše kulture, istorije i prirodnih lepota, a naravno i da isprobaju naše kulinarske specijalitete i domaću rakiju. Oduševljeni su Kalemegdanom, Skadarlijom, našim rekama, arhitekturom, a najveći šok im, kako kažu, izaziva veličina porcija u srpskim restoranima koje su za njihove pojmove ogromne. Mlađima su u prvom planu noćni život i izlasci, pa u njihovom izboru zabavnih sadržaja najvažnije mesto zauzimaju splavovi, kafići i noćni klubovi, kao i koncerti. Turistima iz inostranstva važan je i kvalitetan smeštaj u Beogradu, pa se, u skladu sa njihovim afinitetima, ovi gosti pored soba u hotelima i hostelima sve češće opredeljuju za iznajmljivanje apartmana u Beogradu, kao fleksibilniju i povoljniju opciju. Naša preporuka je http://beograd-apartmani.rs Prema podacima Turističke organizacije Beograda, u proteklom periodu najbrojniji su bili gosti iz Turske, Grčke, Bugarske, Italije, Rumunije, BiH, Slovenije, Nemačke, Hrvatske, Velike Britanije… Apartmani u Beogradu nisu jedino što možete naći na našem sajtu malioglasi.co.rs. Kompletnu ponudu smeštaja možete pogledati na stranici http://malioglasi.co.rs/kategorija/turizam/